Termeni și condiții

Magazinul online - Sansha București - Termeni și condiții Generale

Această pagină conține termenii și condițiile cărora se supun toate comenzile plasate prin intermediul bucuresti.sansha.com (“site-ul nostru”). Vă rugăm să citiți cu atenție această rubrică înainte să plasați o comandă. Plasarea unei comenzi implică acceptarea tuturor termenilor și condițiilor.

1.Despre Noi

bucuresti.sansha.com este deținut de SC Opera Land SRL (“noi”). Societatea comercială este înregistrată în România, cu sediul social în București, Sector 5, b-dul M. Kogălniceanu nr. 55, având cod unic de înregistrare RO28751270, înregistrat la Registrul Comerțului sub nr. J40/8086/2011, având cont bancar RO05 BTRL 0410 4202 1247 06XX deschis la Banca Transilvania.

Informații generale Sansha București:

Adresa:  Bd-ul Mihail Kogălniceanu Nr. 55, Sector 5, 050104 București, România
E-mail:  comenzi@sansha.com
Telefon:  +40 723 673 788, +40 21 313 2979
Program:  Marti-Vineri: 10:00 – 19:00
Program:  Sâmbătă: 10:00 – 14:00
Program:  Duminică-Luni: Inchis

2.Disponibilitatea serviciilor

Site-ul nostru poate fi folosit exclusiv de către persoane fizice sau juridice române.

3. Prețuri și plată

Prețurile sunt exprimate în lei (RON) şi includ TVA 19%. Plata se poate face cu numerar, la livrare (ramburs) sau on-line cu orice card de credit sau debit VISA sau Mastercard.

Costul transportului va fi calculat și adăugat la totalul produselor în momentul plasării comenzii.

4. Disponibilitatea produselor

Majoritatea produselor prezentate pe site sunt disponibile și vor fi livrate în termen de maximum 7 zile lucrătoare.

Produsele marcate cu “Disponibil în 7-14 zile” se află în depozitele din Franța sau Ungaria și vor fi onorate în maximum 14 zile. 

În cazurile excepționale în care produsul prezentat pe website lipsește din oferta magazinului (stocurile nu au fost actualizate în timp real), sau produsul aflat pe stoc este neconform cu prezentarea, un consultant de vânzări vă va contacta telefonic înainte de expedierea comenzii.

5. Comanda minimă

Nu există comandă minimă, cu excepția cazurilor în care se specifică acest lucru (promoții speciale etc.)

6. Livrarea produselor

Produsele pot fi livrate oriunde în țară, cu Fan Courier.

Taxa de transport este calculată automat în momentul plasării comenzii și variază în funcție de dimensiunea și greutatea coletului și a destinației.

Comenzile sunt expediate de marți până joi cu livrare a doua zi, respectiv vineri și sâmbătă cu livrare luni.

Produsele marcate cu "Livrare în 7-14 zile" reprezinte comenzi externe (din depozitele din Franța sau Ungaria).

În cazul în care livrarea nu se poate efectua din culpa clientului, firma de curierat va repeta livrarea ziua următoare. Dacă livrarea nu se poate efectua, comanda va fi anulată.

7. Returnarea produselor

Produsele pot fi returnate în maximum 14 zile calendaristice de la preluarea coletului, iar Sansha România va rambursa integral exclusiv valoarea acestora.

Costurile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de către noi, în cazul în care produsele returnate nu sunt conforme cu descrierea sau prezintă defecte de fabricație.

În cazul în care produsele sunt returnate din alte motive, costurile de transport vor fi suportate de către client.

Produsele aflate la promoție nu pot fi returnate.

Produsele returnate nu trebuie să prezinte semne de uzură sau de detetriorare. Din motive de igienă, ciorapii și lenjeria intimă nu pot fi returnate dacă ambalajul a fost desigilat. Toate produsele trebuie returnate în ambalajul original.

Returnarea se poate face exclusiv împreună cu formularul de returnare completat și semnat. Acesta poate fi descărcat de aici.

8. Confidențialitate

Ne angajăm să nu transmitem datele furnizate de utilizatorii site-ului către terți și să le folosim numai în scopul informării clienților cu privire la starea comenzilor.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice avem obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor si dorința de a vă aduce la cunoștință modificările din cadrul serviciilor noastre și eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii noștri. Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determină neprocesarea / anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către un operator autorizat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la office@sansha.ro. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

10. Contract

Contractul dintre noi şi cumpărător va fi guvernat de Legea Română şi se interpretează în conformitate cu reglementările în vigoare. Orice neînţelegeri se soluţionează pe cale amiabilă. În cazul în care neînţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de Camera de Comerţ şi Industrie din România, în conformitate cu legea în vigoare.

© 1982 - 2023 Sansha Group. All Rights Reserved.